Forretter
Lun laksemousse
fylt med kreps, saus laget av urter og toast
Kr 139,-
Ørret tartar
med lime, oljer, soyasaus, sesamfrø og salat
Kr 160,-
Raket sikrogn fra Sperillen
med avokado, seterrømme og gressløk
Kr 165,-
Øl og cognac gravet laks
sennepsaus og toast
Kr 145,-
Kamskjellmousse
med grillet kamskjel,l lun krepsesaus og god salat
Kr 165,-
Frisk asparges
med St Kristina skinke og maltaisesaus
Kr 160,-
Gårds einerøkte laks
med frisk asparges, sprø salat, fransk vinagrette og brødkrutonger
Kr 158,-
Havets skalldyranretning
ett godt utvalg av hva havet har og tilby
med egnet saus og sprø salat
Kr 165,-
Supper
Kremet skogssopp suppe
Kr 135,-
Kremet fisk- og skalldyrsuppe
Kr 145,-
Ovnsbakt tomatsuppe med basilikum
Kr 125,-
Hvileretter
Sorbet
valgfri type
Kr 115,-
Assorterte blader av salat
anrettet med fransk dressing og brødkrutonger
Kr 115,-
Blåskimmer ost og brie
på seng av sprø salat
Kr 140,-
Stekt asparges og spekeskinke
på tomatsalat
Kr 140,-
Assorterte oster fra Eiker Gårdsysteri
med syltet fiken
Kr 150,-
Hovedretter
Brassiert kalvesteik
med sesongens friske grønnsaker, fløtesaus og poteter
Kr 395,-
Urtestekt lammelår
med rustikke grønnsaker, rosmarinsaus og råstekte poteter
Kr 395,-
Sprøstekt lammesadel
laget på tradisjonelt vis
med friske grønnsaker, østerssopp, annapoteter og skysaus
Kr 425,-
Helstekt oksefilet
med friske grønnsaker, sopp, fyldig rødvinsaus med bacon og råstekte poteter
Kr 465,-
Helstekt rensdyrplomme
med tyttebærsalat, gode grønnsaker og enebærsaus
Kr 475,-
Brassiert andebryst
med glasserte sherrytomater, sopp, appelsinsaus og røstipoteter
Kr 445,-
Mignon av oksefilet
med syltet løk, gode grønnsaker, krydderbarnaise og røstipoteter
Kr 445,-
Helstekt gjøkalv av ytrefilet
med østersopp, gode grønnsaker, demiglace saus og annapoteter
Kr 465,-
Helstekt hjortefilet
med tyttebærsalat, stekte rotgrønnsaker, østerssopp og råstekte poteter
Kr 495,-
Kamstekt kalvefilet
med rustikke grønnsaker, demiglace saus og råstekte poteter
Kr 445,-
Fisk
Grillet torsk
med hvitløkspure, rødvinsaus og friske rotgrønnsaker
Kr 395,-
Avkokt laks
agurksalat og sandefjordsmør
Kr 425,-
Stekte ørretkoteletter
med friske grønnsaker, saus av urter og lime
Kr 420,-
Fisk og skalldyr anretning
et godt utvalg av fisk og skalldyr
med duchesse potet og hummersaus
Kr 435,-
Hellefisk og kamskjell
med BBQ saus
Kr 435,-
Desserter
Créme Brûlée
med friske bær
Kr 135,-
Konfekt kake med friske bær
med coulissaus og is
Kr 140,-
Husets multeparfait
med lun multesaus tilsmakt likør
Kr 140,-
Flambert pannekake
med hjemmelaget is og marinert frukt
Kr 165,-
Sjokoladekreasjon og sorbet
med pistasj krokan, anrettet med sjokoladejord
Kr 165,-