Forretter
Lun laksemousse
fylt med kreps, saus laget av urter og toast
Kr 165,-
Ørret tartar
med lime, oljer, soyasaus, sesamfrø og salat
Kr 185,-
Raket sikrogn fra Sperillen
med avokado, seterrømme og gressløk
Kr 190,-
Øl og cognac gravet laks
sennepsaus og toast
Kr 165,-
Kamskjellmousse
med grillet kamskjel,l lun krepsesaus og god salat
Kr 185,-
Frisk asparges
med St Kristina skinke og maltaisesaus
Kr 175,-
Gårds einerøkte laks
med frisk asparges, sprø salat, fransk vinagrette og brødkrutonger
Kr 175,-
Havets skalldyranretning
ett godt utvalg av hva havet har og tilby
med egnet saus og sprø salat
Kr 195,-
Supper
Kremet skogssopp suppe
Kr 140,-
Kremet fisk- og skalldyrsuppe
Kr 150,-
Ovnsbakt tomatsuppe med basilikum
Kr 130,-
Hvileretter
Sorbet
valgfri type
Kr 120,-
Assorterte blader av salat
anrettet med fransk dressing og brødkrutonger
Kr 120,-
Blåskimmer ost og brie
på seng av sprø salat
Kr 150,-
Stekt asparges og spekeskinke
på tomatsalat
Kr 150,-
Assorterte oster fra Eiker Gårdsysteri
med syltet fiken
Kr 160,-
Hovedretter
Brassiert kalvesteik
med sesongens friske grønnsaker, fløtesaus og poteter
Kr 415,-
Urtestekt lammelår
med rustikke grønnsaker, rosmarinsaus og råstekte poteter
Kr 415,-
Sprøstekt lammesadel
laget på tradisjonelt vis
med friske grønnsaker, østerssopp, annapoteter og skysaus
Kr 435,-
Helstekt oksefilet
med friske grønnsaker, sopp, fyldig rødvinsaus med bacon og råstekte poteter
Kr 495,-
Helstekt rensdyrplomme
med tyttebærsalat, gode grønnsaker og enebærsaus
Kr 485,-
Brassiert andebryst
med glasserte sherrytomater, sopp, appelsinsaus og røstipoteter
Kr 465,-
Mignon av oksefilet
med syltet løk, gode grønnsaker, krydderbarnaise og røstipoteter
Kr 495,-
Helstekt gjøkalv av ytrefilet
med østersopp, gode grønnsaker, demiglace saus og annapoteter
Kr 485,-
Helstekt hjortefilet
med tyttebærsalat, stekte rotgrønnsaker, østerssopp og råstekte poteter
Kr 505,-
Kamstekt kalvefilet
med rustikke grønnsaker, demiglace saus og råstekte poteter
Kr 475,-
Fisk
Grillet torsk
med hvitløkspure, rødvinsaus og friske rotgrønnsaker
Kr 425,-
Avkokt laks
agurksalat og sandefjordsmør
Kr 445,-
Stekte ørretkoteletter
med friske grønnsaker, saus av urter og lime
Kr 430,-
Fisk og skalldyr anretning
et godt utvalg av fisk og skalldyr
med duchesse potet og hummersaus
Kr 445,-
Hellefisk og kamskjell
med BBQ saus
Kr 445,-
Desserter
Créme Brûlée
med friske bær
Kr 165,-
Konfekt kake med friske bær
med coulissaus og is
Kr 170,-
Husets multeparfait
med lun multesaus tilsmakt likør
Kr 165,-
Flambert pannekake
med hjemmelaget is og marinert frukt
Kr 185,-
Sjokoladekreasjon og sorbet
med pistasj krokan, anrettet med sjokoladejord
Kr 185,-