Børsen Festlokaler
  • 32 83 50 45
  • Bragernes torg 13, 3017 Drammen
  • bo-festl@online.no
Børsen Festlokaler
  • Selskapsmenyer
  • Koldtbord
  • Lokaler
  • Arrangement
    • Bryllup
    • Jubileum
    • Kurs og konferanse
    • Konfirmasjoner
    • Julebord
  • Kontakt
  • Om oss

Koldtbord

Forretter

Lun Laksemousse
fylt med hummer, gressløk
coulis tilsmakt creme fraishe
Fleuron.
120,-

Gårds einerøykte laks
m/ asparges, salat,
vinagrette og brødkrutonger
125,-

Havets skalldyr anretning
Scampi, krepsehaler, reker og blåskjell
m/ hummersaus eller urtekremsaus
130,-

Øl og cognac gravet laks
m/ sennepssaus og toast
120,-

Frisk asparges
m/ spekeskinke Julienne og maltaisesaus
120,-

Supper

Skogsoppsuppe
120,-

Børsens fisk- og skalldyrssuppe
m/ grønnsaker
110,-

Hvileretter

Assorterte blader av salat
anrettet med fransk dressing og brødkrutonger
105,-

Endive salat
m/ blåskimmerost og brie
105,-

Koldtbord

Koldtbord #1

Helkokt ørret / cocktailsaus
Røkelaks / eggerøre
Skalldyr anretning
Roastbiff / remulade
Kjøttboller bullfighter / potetsalat
Karbonade m/ løk
360,- (brød og smør ikke inkl.)

Koldtbord #2

Helkokt ørret / cocktailsaus
Røkelaks / eggerøre
Skalldyr anretning
Roastbiff / remulade
Gravet laks / sennepssaus
Kjøttboller bullfighter / potetsalat
Kalkun / waldorfsalat
Pastasalat m/skinke
Grønnsalat
Karbonade m/ løk
en dessert m/ tilbehør

435,- (brød og smør ikke inkl.)

Koldtbord #3
Hummer russ
Røket ørret med asparges
Ørret tartar med tilbehør
Skalldyrsalat
Gravet reinsdyr plomme
Oksefilet skåret som roastbiff med tilbehør
Sheswan pepret andebryst
Lammecarre i skiver
Ostefat med fikenkompott
Salat av spinat,appelsin,champignon og bacon
Tykkmelk panecotta
505,- (brød og smør ikke inkl.)

Buffeter
Skalldyrbuffet og bbq buffet

Snitter

Snitter #1
Reker, røkelaks, roastbiff, delikatesse skinke.
190,-

Snitter #2
Reker, røkelaks, roastbiff, kalkun og camembert.
200,-

Snitter #3
Reker, røkelaks, roastbiff, kalkun og karbonade.
210,-

Luksus kanapeer

Rogn
Laksetartar
Leverpate
Kremet Blåstkimmerost
Kreps
Parmaskinke
220,-

Tapas

Chili fylt med tunfisksalat
Kr. 50,-

Kyllingvinger
Kr. 50,-

Krydderpølser
Kr. 50,-

Pinweels med røkt laks
Kr. 50,-

Pinweels med skinke
Kr. 45,-

Kalkun
Kr. 50,-

Fetaost / oliven
Kr. 40,-

Minipizza
Kr. 60,-

Asparges med røkelaks
Kr. 55,-

Scampi
Kr. 65,-

Tortilla chips med dipp
Kr. 50,-

Krepsehaler i cocktailsaus
Kr. 55,-

Urtekjøttboller
Kr. 55,-

Urtekrydret laks i tarteletter
Kr. 55,-

Melon med spekeskinke
Kr. 55,-

Kremet blåskimmerost
Kr. 55,-

Brie
Kr. 50,-

Toast med roastbiff
Kr. 55,-

Toast med pesto, tomat og parmesan
Kr. 55,-

Cherrytomat med ost og basillikum
Kr. 55,-

Chili m/ marinerte champignoner
Kr. 55,-

Rogn i tarteletter
Kr. 55,-

Quich
Kr. 55,-

Fylt egg
Kr. 55,-

Grønnsaker med dipp
Kr. 55,-

Diverse salater
Kr. 100,-

Eggrolls
Kr. 85,-

Pølser i mais frakk
Kr. 55,-

Chorizzo stekt med hvitløksbåter
Kr. 55,-

Øl- og cognacmarinert laks
Kr. 55,-

Patatas m/ aioli
Kr. 50,-

Dadler fylt med chorizzo rullet i bacon og stekt
Kr. 55,-

Ciabatta med pålegg etter eget ønske
Kr. 95,-

Baguetter med pålegg etter eget ønske
Kr. 95,-

Hovedretter

Braissert kalvesteik
m/ dagens friske grønnsaker og fløtesaus
375,-

Spekket og saftig dyrestek
m/ dagens friske grønnsaker
og kremet viltsaus
405,-

Helstekt oksefilet
m/ dagens friske grønnsaker og borgonnesaus
435,-

Helstekt rensdyrplomme
m/ dagens friske grønnsaker, tyttebærsalat og enebærsaus
405,-

Urtestekt lammestek
fylt med persille og utvalgte urter.
m/dagens friske grønnsaker og rosmarinsaus
385,-

Helstekt ytrefilet av kalv
m/ dagens friske grønnsaker
og Bleu Castello saus
375,-

Hjortfilet
m/ dagens friske grønnsaker,
et utvalg av skogssopp og kremet saus
460,-

 

Fisk

Kokt Laks
m/ agurksalat og sandefjordsmør
405,-

Stekte laksekoteletter
m/ dagens friske grønnsaker
Urtekremsaus tilsmakt med Lime
405,-

Fisk- og skalldyr anretning
et godt utvalg av fisk og skalldyr,
anrettet med dagens friske grønnsaker og ravigottesaus
360,-

Desserter

Hjemmelaget karamellpudding
m/ fløtekaramell saus og kiwi
100,-

Husets multeparfait
varm multesaus
120,-

Frukt mousse
av valgfri type bær coulis saus
125,-

Konfektkake
m/ krem
120,-

Glasert pære
m/ krem tilsatt whiskey
125,-

Friske jordbær
m/ balsamico vinegar og vaniljekrem
130,-

Tiramisu
Italiensk ostekake med cognac
125,-

Gryteretter

Biff Stroganoff
285,-

Biffgryte
m/ ris og friske grønnsaker
285,-

Viltgryte
m/ kokte poteter og tyttebærsalat
295,-

Brun lapsskaus
(per liter)
205,-

Mexicansk gryte
275,-

Ta kontakt
Byens storstue hvor alle viktige hendelser har blitt og skal feires!
Den riktige aktøren for de spesielle anledninger når det dagligdagse ikke strekker til.

Børsen Festlokaler

For drammensere flest er Børsen byens fremste festlokale med en vakker Børssal som en verdig ramme om festlige anledninger. Børsens festlokaler har stått i sentrum ved kongebesøk og store festdager i Drammen. Børsbygningen ble innviet i 1871 som det største offentlige bygg til Bragernes torg. Bygningen ble tegnet av arkitekt Emil Victor Langlet, og skulle romme nødvendige funksjoner for et effektivt næringsliv.

2025 © Børsen Festlokaler
Designed by Evolve Communication

  • Cookie-policy
  • Personvernerklæring
Børsen Festlokaler
x
Top
  • 32 83 50 45
  • Bragernes torg 13, 3017 Drammen
  • bo-festl@online.no